Vi söker Affärsområdeschef

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

 •  

  Din roll som affärsområdeschef

  Se alla våra lediga jobb

  Det går bra för Combitech och som ett led i att stärka vår framåtriktade satsning och fokusering i Östersund söker vi nu en Affärområdeschef inom divisionen Technical Information Solutions. Affärsområdet består idag av ca 45 konsulter.

  Våra kunder finns idag främst inom försvarsindustri, övrig industri, och telekom. Du har det fulla ansvaret för affärsområdet och att utveckla och driva det framåt tillsammans med dina underställda resultatenhetschefer. I rollen som affärsområdeschef ingår affärsansvar kring resultat, uppdrag, sälj, nysälj samt att hålla en nära kontakt med kunder och partners. Du kommer att ingå i en av företagets divisionsledningar och rapporterar till divisionschefen.

  Vad kan du tillföra?

  Vi söker dig som tidigare har haft personal- och verksamhetsansvar för underställda operativa chefer med stort eget ansvar. Du har erfarenhet av budgetarbete och att ha eget resultatansvar. God förmåga att se affärsmöjligheter, att kunna leda och delta i säljarbete för att på så sätt bygga långsiktigt lönsamma affärer och goda kund- och leverantörsrelationer är en förutsättning för jobbet. Har du ett brett kontaktnät i regionen och en bakgrund inom produktinformation är det ett stort plus.

  Vi tror att du har ett närvarande och tillgängligt ledarskap, synligt för medarbetarna i affärsområdet. Du har intresse och förmåga för att utveckla verksamhet och individer. Din känsla för att bygga god kultur med stor öppenhet bygger på grundläggande och humanistiska värderingar. Vi tror att du är en god lyssnare och coach, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både människan och tekniken.

  Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

  Patrick Hedin
  +46 102150421